My Supergirls and Superheros~

Tuesday, January 22, 2013

Segmen : Jadikan Follower Overload


Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia..




Harini sha join 1 segmen lagi untuk tambah followers atau erti kata lain segmen jadikan follower overload bak kata penganjur..he3..

Jom la join boleh eratkan silaturrahim dan memeriahkan suasana..

Nak join klik SINI atau banner di atas!

Tarikh tutup : 21 Feb 2013
kepada penganjur dan kepada anda yang follow sha..


17 comments:

  1. thanks join.

    http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html

    XOXO, ieka <3 muah =)

    ReplyDelete
  2. follow here .. follow me back .. :)

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  4. datang bertandang membawa hajat...singah dari segmen yang sama

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    jom intai cney

    ReplyDelete
  5. done follow :) #125
    datang dari segmen y sama.
    sudi follow kecik balik >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama

    http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    Jemput follow Bella & baca entry Bella :)

    ReplyDelete
  7. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    DARI SEGMENT YANG SAMA. ^^

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama .

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  9. dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah like page kita tu sekali eh... hehe.

    Kalau ada google+ lagi best, senang tak tgk update citer kat blog ni. :)

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  10. #follow 145
    halop, hopefully dapat FOLLOW ramai active bloggers untuk ain masukan dalam bloglist 2013 :D
    jemput singgah keblog sambil makan jemput jemput...

    latest entri:
    bukti join : "Hadiah Misteri"

    done follow here :)
    bukti join : "Segmen: Jadikan Follower Overload"

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Segala yang tercatat dalam blog ini adalah HAKMILIK : kkshakira.blogspot.com