My Supergirls and Superheros~

Thursday, January 17, 2013

JOM TAMBAH FOLLOWERS SEBANYAK YANG MAMPU !!



Photobucket

Assalamualaikum w.b.t...

Hai kwn2 semua,memandangkan blog aku ni cm sunyi sepi mak eloi2 xde followers,so aku terpanggilah untuk join segmen ni ' Jom Tambah Followers sebanyak yang mampu' from Nadia Farhana..

Hope dgn join segmen ni kita dpt tambah kenalan baru disamping dpt mengeratkan hubungan silaturahim..Amin..

Kalau korang nk join klik banner ok!

Tarikh tutup penyertaan 15 Feb 2013..

67 comments:

  1. thanks sbb sudi joined...harap segmen ni membantu :)

    ReplyDelete
  2. join segment ni jgk..same2 follow ye.
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  4. hai. dr segmen yang sama. done follow awak. kalau sudi follow balik. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama..follow sini..
    jumm singgah.. :)
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  6. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. Jalan jalan dari segmen sama. Dah follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Singgah sebentar..Saya da follow awak.. >_<

    Saya dari segmen yang sama..

    Selamat berkenalan.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. singgah dr segmen y sama :)
    Done follow awk ;)
    singgah sini jugak =>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. followback :) thanks ^^

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan .. dah follow balik :D

    ReplyDelete
  13. salam kunjungan dari segmen yang sama dan follow sini ya.. :)

    #43

    ReplyDelete
  14. same here! folo u - DONE! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan dr segmen yg sama . kupukupupink terbang sini . done follow u back dear ^^ .

    http://kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen sama , singgah n follow :)
    http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  18. As'salam dear .. thanks follow me .. done follow u back .. nice blog .. salam kenal :)

    ReplyDelete
  19. follow here :) #52 mind follow me back?
    ohthrillers.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan..Saya dari segmen yang sama..

    Saya da follow awk.. >_<

    http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  21. singgah balas kunjungan~

    follow u back :)

    ReplyDelete
  22. Saya da follow awak.. >_<

    Saya dari segmen yang sama..

    thanks ~

    ReplyDelete
  23. sggh dari segmen yaya, done folow #58 :D

    http://zyraroxx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. done follow..:)

    http://sitizawiah95.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. hye dear, done following u...kalau sudi, singgah la blog sy:)

    http://ernashafiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  26. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  27. singgah sini dari kumpulan 13.
    i follow.
    jemput singgah sini

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  28. dr segmen yg sama....follow awak :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  29. hai sya dtg follow balik...slm kenal

    http://www.wardatulasmar.my

    ReplyDelete
  30. Hai! Aina singgah dari segmen yang sama + follow awak!
    Aina Mansor

    ReplyDelete
  31. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

    ReplyDelete
  32. I follow..

    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  34. hyee..dr segmen sama..done follo awk smeula..thanks foolo blog sy

    ReplyDelete
  35. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

    ReplyDelete
  36. dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik...salam kenal :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  37. Dri segmen yg sama.. slm kenal
    done follow sini..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  38. Salam perkenalan :)

    Ros singgah dan follow sini dari segmen yg sama :)

    Jom singgah blog Ros pula :)

    ReplyDelete
  39. salam kenal...
    follow sini..
    jemput singgah balik yer..

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  40. Salam...dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..follow me back..

    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  41. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno folows sini:)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  42. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  43. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    done follow..do follow me back ye

    ReplyDelete
  44. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  45. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  46. Miss Purple singgah dari segmen yg sama. done follow awak. :)

    http://milopurple.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  47. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Segala yang tercatat dalam blog ini adalah HAKMILIK : kkshakira.blogspot.com