My Supergirls and Superheros~

EXCHANGED LINK

Tinggalkan jejak anda disini ye dan Selamat berblogwalking

14 comments:

  1. hai. dah tinggalkan link dan dah follow anda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks najla :-)
      dah follow awk jugak!

      Delete
  2. hye hye , yan dah tinggalkan link and done followed :')

    ReplyDelete
  3. dah.. :)

    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  4. Perginya seorang sahabat. Semoga arwah ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman. Aamiin

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/perginya-seorang-sahabat.html

    mohon like sini juge ye
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
  5. kita suka tgk org ada lesung pipit..tpi kita pon ada tpi belah kanan je..Awk ada belah dua-dua..Cntik...

    http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Azwa tinggal jejak dekat sini.. >_<

    Shoutbox tu takleh guna ke?? mcm salah adjust je. sebab bila tekan dia ke tepi.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. oO boleh gne kalau pakai pc besar...hehe..kalau pakai laptop memang lari skit ke tepi..memang tgh usaha untuk tukar shoutbox..btw,thanks coz gtau sy ;-)

      Delete
  7. kwn2 blogger semua,sha baru tukar shoutbox baru,masih ke tepi lagi ke? pls inform me..

    ReplyDelete
  8. tinggalkan jejak dan follow...wheeeeee :)

    err, mohon disable captcha utk mudahkan org komen....

    ReplyDelete
  9. thanks follow :-) disable captcha done!

    ReplyDelete
  10. Jom exchange banner..tara da letak banner awk..tq

    ReplyDelete
  11. thanks tara...sha pn dh letak banner tara kt blog sha ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Segala yang tercatat dalam blog ini adalah HAKMILIK : kkshakira.blogspot.com