My Supergirls and Superheros~

Saturday, June 22, 2013

Jom BerTANAKA !

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia.


APA ITU BEDAK TANAKA?

FUNGSI BEDAK TANAKA~


- membantu menghapuskan jerawat, memudarkan parut, membuang bintik2 hitam/putih, mengurangi lebihan minyak di wajah, mencerahkan kulit, mengecilkan liang pori, mengurangi tanda2 penuaan awal seperti kedutan halus dan tompok2 gelap (jeragat) serta mengembalikan semula kelembapan kulit yang kering/lesu 

========================================================================

CARA PAKAI BEDAK TANAKA~


1) ambil secubit letakkan ke dalam piring (elakkan tangan basah atau titisan air masuk ke dalam bekas tanaka). Campurkan sedikit air, oleskan pada seluruh muka, tangan atau kaki.. Biarkan kering 30 minit, kemudian sental dan cuci dengan air bersih. Rasai kelembutan dan kehalusan kulit walau hanya dengan sekali pemakaian awal.

2) Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tanaka secara nipis dan rata ke seluruh wajah menggunakan jari atau span muka.


*Tips: Renjiskan sedikit air pada wajah sebelum dicalit bedak agar sapuan licin dan nipis


========================================================================

INFO PRODUK BEDAK TANAKA~


-nama produk didaftar, Taung Gyi-Mauk Mai THANAKHA
-di keluarkan oleh syarikat Libra Company Limited, mendapat pengiktirafan ISO 9001-2008
- lulus FDA (Myanmar dan Thailand)
- bebas bahan beracun/memudaratkan, lulus ujian makmal berprestij dari PSB (Singapura)
- isi kandungan: tanaka bermutu tinggi, air, gliserin, asid sitrik, ekstrak lemon, vitamin C, agen pencerah dan pengawet yang dibenarkan.
- mempunyai SPF10

========================================================================

PERHATIAN~


Untuk pengetahuan semua, kami hanya menjual bedak tanaka yang bukan re branding by NORA DANISH, sebab sangat susah nak dapatkan stok ada sticker /brand NORA DANISH tu.Kalau ada pun sangat mahal dan tak berbaloi, sebab yang bukan brand NORA DANISH ni pun sama je.. ingredient 100% sama, bau 100% sama , warna 100 % sama , Kalau anda nak tau, BEDAK TANAKA ni memang asal dari MYANMAR. So, yang NORA DANISH punya bedak tu pun asal dari Myanmar, ambil di tempat yang sama. Kilang sama, isi sama, bekas sama, kuantiti sama, kandungan sama, warna sama, & semuanya adalah SAMA 100%!

========================================================================

BAGI YANG BERMINAT BOLEH ORDER MELALUI SMS/WHATSAPP/WE CHAT SHA DI NO.013-5958276

ATAU KLIK DI SINI ----------> Best of BB Cream

****PERHATIAN KEPADA KAWAN2 BLOGGER,KALAU KORANG NAK ORDER,SHA AKAN BAGI HARGA ISTIMEWA DARI 22HB JUN 2013 SEHINGGA 22HB JULAI~~
****NANT MASE ORDER NGN SHA GTAU LA LINK KORANG EK..
****STOK TERHAD KEPADA 70 ORANG


5 comments:

  1. dah ramai sangat guna ni, nak try jugak..huhu..tp takut..

    ReplyDelete
  2. insyallah ok..coz sesuai semua jenis kulit...tiada bahan trlarang..dijamin..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. skrg sy tgh buat harga promosi untuk rakan2 blogger sy..nak order sms/whatsapp/we chat sy kt no 0135958276...stok terhad..coz ramai permintaan..hope kwn2 blogger sy sempat...:-)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...hai2..

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case dan etc.
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig saya : @nurnasuha96_

    whatsapp: +60196117811

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Segala yang tercatat dalam blog ini adalah HAKMILIK : kkshakira.blogspot.com