My Supergirls and Superheros~

Sunday, May 5, 2013

"Segmen Blogwalking and Follow"


Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia..

Harini sha join satu segmen yg AWESOME! Jom kita join segmen ni ramai2..
SELAMAT BERKENALAN DAN SELAMAT BERBLOGGING SEMUA!


klik banner untuk join




21 comments:

  1. dah follow dah..

    http://anisjohari.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  2. salam dari segmen yang sama ^^,

    done following u. follow me back!

    http://shahizzat-queenofheart.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang same :) Nice your blog . http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama dan dh follow pun
    http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking here. done follow.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum kak :)
    sebenarnya saya dah catat pun bilangan followers mereka tu kak. Sebab tu lah saya tak ragu ragu nak biarkan mereka tak printscreen jumlah followers. Sebab dari awal peserta buat entry saya telah pun catat terus jumlah followers peserta :D
    harap akak faham lah erh? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam w.b.t..ok,akk just nk tau je..sbb akk pn xpenah buat contest..so,dari sini akk boleh blaja cmne nk buat contest..hehe..btw,akk sokong awk dear ;-)

      Delete
  7. Salam, Follow sini =)

    http://fandyz-blog.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  8. salam ..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum , Hai :D .Dari segmen yg sama , Arni dah follow awk , follow Arni balik okey ? Hihi :3

    http://arnilala.blogspot.com/2013/06/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum :) Thanks for joining.
    btw,jangan lupa untuk blogwalking and follow peserta lain. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html
    baca yang ni juga > http://ohthrillers.blogspot.com/2013/05/perhatian-kepada-peserta-segmen.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :)

    sudi lah singgah kesana ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-and-follow.html

    Follow n bw disini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..thanks...done follow u :-)

      Delete
  12. Assalammualaikum . yaw ! dtg sini balas butang follow awk. dtg dri segmen yg sama . ;)

    ReplyDelete
  13. Follow and blogwalking here :) Hit me back kay. #214

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/06/segmen-blogwalking-and-follow.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ Segala yang tercatat dalam blog ini adalah HAKMILIK : kkshakira.blogspot.com